Sporty Stripes || OUTFIT


Hi!

Het is weer even anders om nu in het Nederlands te schrijven. Vandaag heb ik weer een outfit voor jullie. Afgelopen week ging ik even de stad in om te winkelen en ik heb toen meteen wat outfit foto’s geschoten. Dit vind ik echt een fijne outfit om lekker te gaan shoppen: comfortabel, makkelijke schoenen en toch helemaal mijn stijl.



Het leren jasje is naar mijn idee echt een ultieme must-have in elke vrouw haar kledingkast. Het is zo makkelijk te combineren en ook nog eens op vele manieren. Deze keer droeg ik het lekker casual. Maar het kan ook heel erg stoer, met een mooi paar platform boots bijvoorbeeld.


Mijn sportieve look komt vooral door de schoenen denk ik. De Adidas Tubular triple white. Dit is het nieuwste model die Adidas Originals heeft uitgebracht. Ik ben er zelf echt weg van, vanwege de futuristische look, maar ik ken heel veel mensen die zie verschrikkelijk vinden.


Streepjes zijn ook niet weg te denken uit mijn kledingkast. Laatst kocht ik het zoveelste gestreepte shirtje. Deze heeft twee splitten aan de zijkant, iets wat je de laatste tijd erg veel ziet. Ook staat er een leuke opdruk op, het deed me aan mezelf denken aangezien ik heel vaak hoedjes draag.



Leren jas- ZARA
Broek- BERSHKA
Shirt- PULL & BEAR
Schoenen- ADIDAS ORIGINALS
Tasje- ADIDAS ORIGINALS

Ik ben benieuwd wat jullie van deze look vinden!

XOX Jill

7 opmerkingen:

Your comments make me happy, thank you so much!