WIN VIP TICKETS FOR THE COOLCAT FASHION PARTY (CLOSED)


Today I have an awesome give away for the Dutch and Belgium people. English people: make sure to return to my blog in two days for another fashion post :)

Wow. Wat ben ik enthousiast over deze winactie. Ben je er klaar voor? Je kunt nu 2 speciale VIP kaartjes winnen voor het Coolcat mode feest in Rotterdam. Er is een vette dance en fashion show met dansers uit SYTYCD (So You Think You Can Dance). Verder kun je helemaal los gaan op Mr. Polska en The Party Squad. Grijp je kans en win deze toffe avond samen met een vriendin! Ik zal er zelf ook bij zijn!

Wil je er sowieso bij zijn? Dat kan! Koop hier je kaartjes.

Wat moet je doen om kans te maken?
- Je bent op 20 oktober beschikbaar en kunt zelf naar de Hollywood Music Hall in Rotterdam komen.
- Vertel me waarom jij dit feest echt niet wilt missen.
- Laat een reactie achter, zeg dat je meedoet en laat een geldig email adres achter.

Wat kun je winnen? Twee VIP tickets voor de Coolcat Fashion Party in Rotterdam. Je zult alles kunnen bewonderen vanaf het VIP deck en krijgt 4 drankjes per ticket!
Datum: zondag 20 oktober 2013.
Tijd: 19:30-04:30 uur.

Weet je niet wat je aan moet trekken naar dit fantastische feest? Ga naar de CoolCat webshop voor inspiratie en gave kleding!

De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober. Good luck! Xx

11 opmerkingen:

 1. Wat een super coole winactie ik doe zeker mee! En ik wil dit event echt niet missen omdat dit de perfecte mix is van mode en een feestje. Daarnaast is coolcat natuurlijk ook een leuk label. En die dansers van SYTYCD zijn natuurlijk ook heel leuk, ik dans zelf ook! En ik zou dit heel graag willen winnen omdat dit het perfecte verjaardags kado voor een vriendin van me zou zijn die ook een blogger is! x

  Liefs Gabrielle
  starsgab@gmail.com
  thelastbrokenroad.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het zoo zoo zoooo ontzettend jammer dat ik er niet bij kan zijn! :( heel erg veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ooh wat gaaf! Ik doe sowieso mee!
  Waarom ik dit evenement niet wil missen. Ik ben eigenlijk nog nooit naar een event geweest van een kledingwinkel maar wil dit zo graag eens meemaken! Ook ben ik nog nooit in Rotterdam geweest en zou ik er een gezellig weekendje rotterdam van kunnen maken. En natuurlijk mr. Polska, niet te missen :p

  Liefs,
  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awesome giveaway. Thank you for visiting my blog following you by bloglovin and gfc follow back thanks.
  http://tifi11.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk!!

  Ik volg je via Bloglovin. Misschien heb je tijd om naar mijn blog te kijken?
  en als je het leuk vind mij terug te volgen?

  xo

  http://myblogxoxo.wordpress.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Helaas niet beschikbaar dan maar wel echt een hele leuke winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat super gaaf!!! Ik wil daar echt wel heen. Ik kan die avond ook dus dat is mooi meegenomen! Ik ben 18 dus ik mag naar binnen. Ik doe mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil hier graag heen ik ben benieuwd naar de nieuwe collectie ik heb vorig jaar ook behoorlijk wat gehaald bij Cool Cat, echt een leuke winkel en nog lekker betaalbaar ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een toffe actie inderdaad, ik doe graag mee! Lijkt me supergaaf een keer een fashionshow mee te maken en de combi van dans, mode en muziek klinkt echt geweldig. Ik volg SYTYCD op de voet dus het lijkt me ook tof de dansers echt in actie te zien. :) Liefs, Rowan (rebelsmaarromantisch@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke winactie! Wij doen zeker mee!
  Waarom? Met deze regenachtige dagen kunnen we wel een zonnetje gebruiken. Dit event is ons zonnetje ;). We zijn nog nooit naar een fashion show geweest, dus dat lijkt ons heel gaaf. En dan nog Mr Polska én de Party Squad die er zullen zijn.. Do we need to say more!?

  E-mail: justlovelifenl@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Your comments make me happy, thank you so much!